top of page
WhatsApp Image 2023-06-12 at 23.50.49.webp

Wie is Yvan?

Gedurende meer dan drie decennia heeft Yvan Roelandts, een gepassioneerde liefhebber van tuinen en gerenommeerd kunstenaar met bloemen, zich toegewijd aan het verfraaien van de wereld en het creëren van een betoverende sfeer met bloemen en planten. Vanaf jonge leeftijd werd hij betoverd door de pracht van tuinen en de schoonheid van de natuur. Het was dan ook geen verrassing dat hij ervoor koos om zijn opleiding te volgen aan de tuinbouwschool in Mechelen, België, evenals de Meesteropleiding Bloemsierkunstenaar in Vught, Nederland, waar hij zijn creatieve vaardigheden volledig kon ontwikkelen. Hij behaalde zijn diploma als erkend bloemsierkunstenaar, voorheen bekend als meesterbinder. Tot 2023 was hij mede-eigenaar van Flor Artes in Antwerpen.

My Story

Door het verkennen van tuinen over de hele wereld raakte Yvan geïnspireerd om van zijn eigen tuin een waar paradijs te maken. Wat begon als een Engelse tuin met talloze vaste planten, is inmiddels getransformeerd tot een bloemenrijkdom met een uitgebreide collectie zeldzame en fascinerende plantensoorten. Van weelderige tropische flora tot elegante woestijnplanten, elke hoek van de tuin herbergt een schat aan botanische schoonheid.

 

In zijn atelier vindt Yvan de ruimte en inspiratie om dagelijks zowel grote als kleine opdrachten voor te bereiden en uit te voeren. Hij heeft zich gespecialiseerd in gelegenheidswerk en is meesterlijk in het decoreren van prestigieuze evenementen, beurzen, gastronomische restaurants en etalages. Daarnaast geeft hij met zijn persoonlijke touch adembenemende vorm aan bloemstukken en tafeldecoraties voor diverse traditionele gebeurtenissen, zoals huwelijksfeesten, tuinfeesten en verjaardagsvieringen. Yvan weet als geen ander ruimtes te transformeren en de juiste sfeer te scheppen.

 

Hoewel mode, design, kunst en gastronomie inspiratiebronnen voor Yvan zijn, blijft de natuur zijn voornaamste voedingsbron. Hij put uit de natuurlijke elementen om unieke en betoverende creaties te maken die de schoonheid van bloemen en planten tot leven brengen. Met zijn passie en vakmanschap brengt Yvan de natuurlijke wereld naar binnen en laat hij mensen genieten van de harmonie en pracht die bloemen en planten te bieden hebben.

Contact

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en spannende kansen. 

Contacteer me

+32 486 52 54 94

bottom of page