top of page
marmeren
Rozen-prachtige-roze-bloemen-kaasjeskruid-in-de-tuin.jpg

Opentuin Zomer
Zaterdag 1 en zondag 2 juni &
zaterdag 29 en zondag 30 juni 2024

Rozenliefhebbers opgelet! 

 

bereid u voor op een betoverende dag vol prachtige bloemen tijdens de open dag van calluna rosa, onze botanische tuin die volledig in het teken staat van rozen.

 

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan een buitengewone ervaring vol bloemenpracht en geurige rozen. Betreed onze tuin en laat u meeslepen door de onweerstaanbare charme van de koningin der bloemen.

 

Verlies uzelf in de betoverende rozenperken die een weelderige symfonie van kleuren vormen. Van zachte pasteltinten tot levendige en gedurfde kleuren, elke rozensoort vertelt een uniek verhaal.

 

Wandel langs kronkelende paden en bewonder een uitgebreide verzameling van zeldzame en fascinerende plantensoorten. Van weelderige tropische flora tot gracieuze woestijnplanten, elke hoek van onze tuin herbergt een schat aan botanische schoonheid. Laat uw zintuigen prikkelen terwijl u geniet van de bedwelmende geur van bloeiende bloemen en luister naar het zachte gefluister van bladeren in de wind.

 

Wij staan klaar om onze kennis en passie met u te delen. Stel vragen, leer over de unieke eigenschappen van verschillende planten en ontdek hoe u uw eigen groene paradijs kunt creëren. Of u nu een ervaren tuinier bent of gewoon nieuwsgierig naar de wondere wereld van de planten, er is voor ieder wat wils. En vergeet niet te genieten van een welverdiende pauze op ons sfeervolle terras, waar u kunt genieten van een verfrissend drankje te midden van de groene pracht.

 

Dus markeer 1, 2, 29 en 30 juni in uw agenda en kom naar onze open dagen in onze botanische tuin. Laat u betoveren door de schoonheid van de natuur, leer, ontdek en maak herinneringen die een leven lang meegaan. We verwelkomen u met open armen in ons groene paradijs. 

 

Tot ziens in de tuin van Calluna Rosa!

bottom of page