top of page
marmeren
Dahlia IMG_3112 Yvan.jpg

Opentuin Herfst
Zaterdag 14 & zondag 15 september 2024

Ontdek de pracht van de natuur bij Calluna Rosa! We openen onze deuren tijdens de opentuindagen op zaterdag 23 en zondag 24 september, en voor de échte liefhebbers hebben we een verrassing: we voegen een extra weekend toe op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober.

Laat je verrassen en verleiden door onze exclusieve collectie bloembollen, waaronder betoverende tulpen en Allium. Breng een bezoek aan onze tuin en laat je verwonderen door de prachtige bloei van dahlia's, asters en rozen. Ontdek hoe je jouw eigen tuin kunt laten stralen met deze buitengewone bloemenpracht.

Iedereen is van harte welkom van 10 tot 18 uur, waar je kunt genieten van een moment van rust en ontspanning. Neem plaats op ons gezellige terras en laat je verwennen met een heerlijke, gezonde kop thee.

En als je geïnspireerd raakt door de schoonheid om je heen, is er ook de mogelijkheid om planten te kopen voor je eigen tuin. Laat je adviseren door onze deskundige medewerkers en neem een stukje Calluna Rosa mee naar huis.

Mis deze unieke gelegenheid niet en vergezel ons tijdens de opentuindagen en het extra weekend op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober. Beleef de prachtige wereld van bloemen en planten bij Calluna Rosa, waar natuurlijke schoonheid tot leven komt.

 

Tot ziens in de tuin van Calluna Rosa!

bottom of page