top of page
marmeren
Tulip La Belle Époque Online-6.jpg

Opentuin Lente
zaterdag 27 en zondag 28 april &
zaterdag 4 en zondag 5 mei 2024

Stap binnen in de bloeiende wereld van Calluna Rosa! Onze betoverende botanische tuin opent haar deuren dit voorjaar, en we nodigen je uit om te genieten van een weelde aan natuurlijke pracht.

Ontdek meer dan 50 verschillende soorten tulpenbollen die onze tuinen sieren. Van levendige kleuren tot gracieuze vormen, elke tulp vertelt zijn eigen verhaal en brengt een vleugje magie in onze bloembedden. Laat je betoveren terwijl je door onze kleurrijke tulpenzee wandelt en geniet van de betoverende geur die de lucht vult.

Maar er is nog zoveel meer te ontdekken! Calluna Rosa biedt ook een indrukwekkende selectie van meer dan 150 soorten Heuchera. Van gedurfde bladkleuren tot delicate patronen, deze prachtige planten zullen je tuin transformeren in een levend kunstwerk. Laat je inspireren door de diversiteit aan Heuchera en creëer een unieke en oogstrelende buitenruimte.

En dat is nog niet alles! Onze tuin pronkt ook met de betoverende schoonheid van Helleborus en Narcissen. Bewonder de elegante bloemblaadjes van de Helleborus en laat je verrassen door de vrolijke kleuren van de Narcissen. Deze bloemen brengen de belofte van nieuw leven en verwelkomen de lente op een betoverende manier.

Calluna Rosa is jouw uitnodiging om de pracht van de natuur te omarmen. Kom naar onze botanische tuin en laat je onderdompelen in een wereld vol kleuren, geuren en sereniteit. Breng je geliefden mee en deel deze onvergetelijke ervaring samen.

Mis deze kans niet om de schoonheid van Calluna Rosa's bloeiende tuin te ervaren. Laat je verwonderen door de meer dan 50 soorten tulpenbollen, meer dan 150 soorten Heuchera, Helleborus en Narcissen. Ontdek de magie van Calluna Rosa en beleef een betoverende lente!

bottom of page