top of page
IMG_2133.jpg

Bloemenabonnement

Laat je telkens weer verrassen door hoogwaardige bloemenpracht, op het werk of bij je thuis. Met een Calluna Rosa bloemenabonnement bezorgen wij je iedere week een stijlvol boeket. Zo geniet je altijd van de schoonheid die het seizoen te bieden heeft.

 

Een Calluna Rosa bloemenabonnement wordt passioneel gebonden door onze vakspecialist Yvan Roelandts. De mooiste bloemen worden verrijkt met ecologisch geteelde materialen uit eigen tuin. Van een vakkundig gebonden bont boeket tot een rijke bos met uitzonderlijke bloemen van dezelfde soort. Op deze pagina geven we je een impressie van de uiteenlopende bloemenpracht die het bloemenabonnement biedt.

 

BEZORGING

Bezorging van een bloemenabonnement in de regio is gratis. Binnen onze regio vallen: Kapellen, Kalmthout en  .... Bezorgen buiten de regio is tevens mogelijk, de bezorgkosten worden met u afgestemd.

 

VAZEN

Bij het afsluiten van een Bloemenabonnement Calluna Rosa adviseren wij de aanschaf van twee* ‘Ju.’ vazen. De abonnementen van Calluna Rosa worden gebaseerd op deze vazen en komen hierin het best tot hun recht. Wanneer een nieuw abonnement geleverd wordt, nemen we de andere vaas retour voor de volgende week. Op deze manier wordt het bloemwerk kant en klaar en in perfecte staat afgeleverd.

*Bij het afsluiten van een wekelijks bloemenabonnement voor 1 jaar krijgt u de tweede Ju. vaas cadeau.

bottom of page